Ewa Hangel , zwana też Panią Kociołkową na na swoim koncie 3 książki, w tym dwie związane z gotowaniem w kociołku. Kulinariami pasjonuje się od lat, jednak dania jednogarnkowe sprawiają jej najwięcej satysfakcji. W swojej kuchni łączy prostotę gotowania z nowymi smakami. Jest również właścicielką sklepu węgierskiego w Warszawie.
Podczas warsztatów zdradzi kulisy przygotowania tradycyjnego kociołka węgierskiego. Zainteresowani będą też mogli nabyć na jej stoisku oryginalne produkty prosto z Budapesztu i nie tylko.
Więcej informacji o Ewie Hangel:
https://www.facebook.com/kociolekiwino/
https://www.facebook.com/panikociolkowa/
*Uczestnictwo w wydarzeniach organizowanych przez Muzeum Ziemi Lubuskiej w Zielonej Górze jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na fotografowanie, filmowanie, kopiowanie i publikowanie owych materiałów w celu promocji wydarzenia.